OVER FLAVORMONKS
Als fervent vaper en liefhebber van lekker eten werd ik door de film City Slickers geïnspireerd voor het idee van Flavormonks. De film gaat over twee magnaten in de ijscreme industrie die het een uitdaging vinden om de passende smaak van ijscreme te vinden bij elk soort maaltijd. Als vaper stond mij deze uitdaging ook wel aan. Welke smaak van e-juice past het best bij welk gerecht. Dus, voor mij geen nagerechten meer. Als iedereen aan tafel de ijscreme wegschept start ik met een passend smaakje in m’n e-sigaret.

De zoektocht naar de perfecte e-juice werd al snel een obsessie. Een obsessie en een frustratie. Een frustratie omdat bijna alle geconcentreerde aroma ’s die op de markt verkrijgbaar waren niet voldeden aan mijn verwachtingen. Tenslotte is meer dan 90% van de aroma ’s industrieel en artificieel geproduceerd in China. Ik wou de pure smaak proeven zoals de natuur het ook bedoeld had, zelfs wanneer het wordt gevaped. De bestaande aroma ’s waren een soort van turbo aroma ‘s, overontwikkeld met slechts een doel: smaakpapillen teisteren. Er is een groot verschil tussen een cake of een ijscreme van een smaakje te voorzien of de damp van een gloeiende spiraal lekker te laten smaken.
Na de zoveelste smaak-teleurstelling besloot ik om een professionele partner te zoeken die me kon helpen om geconcentreerde aroma ’s te ontwikkelen waarmee ik high-end e-juices zou kunnen maken.

 

Gelukkig vond ik een kleine producent van geconcentreerde aroma ’s in België. Ze zijn gespecialiseerd in de hogere kwaliteit aroma ’s voor de voedingsindustrie, al meer dan 80 jaar en ze werken nog altijd grotendeels op artisanale wijze. Over heel deze periode hebben ze zich verdiept in de geconcentreerde aroma ’s met als absolute specialisatie de Gin aroma ‘s. We hebben onze krachten gebundeld en na een lange periode van onderzoek en ontwikkeling hebben we de 80 jaar ervaring omgezet in high-end geconcentreerde aroma ’s voor het elektrisch roken. Ik hoop dat jullie evenveel genieten van de Flavormonks smaken zoals ik dat doe.

 

Mochten jullie opmerkingen of vragen hebben dan hoor ik het graag. Ik hoor graag ieder z’n mening.

Geert Van Honsté
geert@flavormonks.com

artikelen per pagina
 • Flavormonks Anijs
  Flavormonks Anijs

  Anijs aromaDit is een anijs geconcentreerd aroma. Wij gebruiken geen diacetyl, acetoin, acetyl propionyl of alcohol in onze producten en geen kleurstoffen.

  Geconcentreerde aroma ‘s zijn niet geschikt om direct te vapen. Ze…

  € 6,45
 • Flavormonks Cream
  Flavormonks Cream

  Slagroom aroma wordt in verschillende mixes gebruikt om smaken af te romen.

  ProductbeschrijvingPG gebaseerd geconcentreerd aroma. Wij gebruiken geen diacetyl, acetoin, acetyl propionyl of alcohol in onze producten en geen…

  € 6,45
 • Flavormonks Cuberdon
  Flavormonks Cuberdon

  Cuberdon, een lekker zoet snoepje uit België. Ontdekt in 1873 en nog steeds zeer populair. Ideaal voor een lekkere e-juice.

  ProductbeschrijvingPG gebaseerd geconcentreerd aroma. Wij gebruiken geen diacetyl, acetoin, acetyl…

  € 6,45
 • Flavormonks Divine custard
  Flavormonks Divine custard

  Divine Custard, een romige custard met een volle botersmaak. Voor de echte custard liefhebber die wil genieten van een klassieke “bakery” smaak.

  ProductbeschrijvingPG gebaseerd geconcentreerd aroma. Wij gebruiken geen…

  € 6,45
 • Flavormonks Divine Raspberry
  Flavormonks Divine Raspberry

  Een framboos is een van de lekkerste fruitsoorten die er bestaan. Dus, een prima reden om een aroma te maken met een superframboossmaak, wij noemen het ook de Raspberry Royal. Geniet van een fluwelen framboossmaak, afgetopt met…

  € 6,45
 • Flavormonks Drop
  Flavormonks Drop

  Op zoek naar de echte dropsmaak? Het droparoma van Flavormonks komt zeer dicht in de buurt van het authentieke snoepje. Als dropliefhebber wordt dit misschien wel jouw nieuwe favoriet.

  ProductbeschrijvingPG gebaseerd…

  € 6,45
 • Flavormonks Forrestfruit
  Flavormonks Forrestfruit

  Een combinatie van verschillende soorten rode en zwarte bessen, wilde aardbei, enz. . Ideaal voor een lekkere e-juice ofwel de perfecte extra voor een lekkere mix.

  ProductbeschrijvingPG gebaseerd geconcentreerd aroma. Wij…

  € 6,45
 • Flavormonks G's Custard
  Flavormonks G's Custard

  G’s Custard, een overheerlijke, rijke, vanille custard, hartig en zoet. Neem de tijd om de G’s Custard lang genoeg te laten steepen en je wordt beloond met de beste custard smaak die je je kan inbeelden.

  Een lekkere custard…

  € 6,45
 • Flavormonks Gin & tonic
  Flavormonks Gin & tonic

  Drink je graag Gin & Tonic? Probeer het ’s te dampen. Je zal verrast zijn door de lekkere smaak van dit aroma. Een overheerlijke Gin & Tonic, afgewerkt met een vleugje citroen.

  Al onze Gin concentraten worden vers met de hand…

  € 6,45
 • Flavormonks Gin in Paris
  Flavormonks Gin in Paris

  Onze huismix: Gin in Paris. De complexe smaak van ons beste Gin aroma, gecombineerd met pure appelsien, met als basis een bananensmaak. Goedkoper dan een ticket naar Parijs, zelfde unieke ervaring. De ideale “Lounge Vape”. Al…

  € 6,45
 • Flavormonks Gin Orange
  Flavormonks Gin Orange

  Ons Gin Orange aroma proeft als de lekkerste Gin Orange die je ooit hebt geproefd, laat staan gevaped. De combinatie van de natuurlijke appelsiensmaak en de complexe Gin smaak geeft een geweldige cocktail. Al onze Gin concentraten…

  € 6,45
 • Flavormonks Honey
  Flavormonks Honey

  Zeer lekker om te mixen met alle soorten van aroma’s. Van drop tot speculaas. Als je houdt van honingzoete smaakjes, dit is zeker een aanrader.

  ProductbeschrijvingPG gebaseerd geconcentreerd aroma. Wij gebruiken geen diacetyl,…

  € 6,45
artikelen per pagina
© 2013 - 2017 E-sigaret Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.