E - njoint ™ MoodChangers e-sigaretten zijn wegwerpsigaretten gevuld met een aromatische e-liquid / vloeistof die gemaakt is met o.a. aromatherapie  essentiële oliën die is ontworpen om uw stemming positief te wijzigen  door middel van terpenen - 

Elke combinatie van terpenen heeft een andere werking. (Denk aan het verlichten van stress, pijn, angst en het geven van extra creativiteit, energie etc etc.)
 

 

Wat zijn terpenen?

De terpenen zijn een van de meest voorkomende soorten natuurproducten. Terpenen hebben diverse, zeer uiteenlopende, functies in planten, maar in levensmiddelen zijn ze vooral van betekenis vanwege de geur. Het aroma van vele planten, zoals citrusvruchten, kaneel en vele andere kruiden en specerijen, wordt bepaald door diverse terpenen.

Veel voorkomende terpenen (en terpenoiden, zie onder) zijn limoneen en citral (beide in citrusvruchten), camphor (kamfer), pineen (dennengeur), eugenol (kruidnagelen), anethool (anijs, venkel), thymol (tijm, oregano), geraniol (roos) and menthol.

Terpenen zijn een belangrijk onderdeel van de essentiële oliën van planten en werden derhalve al in het oude Egypte toegepast, oa voor religieuze doeleinden. Kamfer werd in Europa in de 11 e eeuw door de Arabieren uit het Verre Oosten geïntroduceerd.

 

© 2013 - 2019 E-sigaret Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.